Zernikestraat

EindhovenZernikestraat

Hoezo internationaal?

Maar liefst 20 tot 25 nationaliteiten leven hier gebroederlijk samen. Net als het tegenoverliggende pand aan de Boschdijk wordt dit gebouw bevolkt door internationale studenten van de Technische Universiteit. Zou het toeval zijn dat deze straat naar een beroemde natuurkundige is genoemd?

Wanneer je als student in een ander land gaat studeren, is het fijn om snel een nieuw 'thuis' op te bouwen. Dat doe je het liefst samen met anderen die in dezelfde situatie verkeren. Gezamenlijke ruimtes waar je elkaar ontmoet en waar veel interactie is, helpen daarbij enorm. Daar hebben wij bij de inrichting van dit gebouw dan ook bewust rekening mee gehouden.

Het leegstaande pand dat wij aantroffen bestaat sinds de transformatie uit 65 'fully furnished' appartementen met een grote gemeenschappelijke ruimte. In de commerciële plint op de begane grond is een fysiotherapie gevestigd. De ligging nabij het stadscentrum biedt naast de vele basisvoorzieningen volop mogelijkheden voor vertier: van winkelen in Strijp-S tot uitgaan in dé stapstraat van Eindhoven: Stratumseind.Informatie

Locatie
Eindhoven

Grootte
3000m2
Aantal eenheden
65

Neem contact op met Friendly Housing voor meer informatie.