Kooikersweg

's-HertogenboschKooikersweg

Bossche buren

Den Bosch is naast hoofdstad van Noord-Brabant ook de stad van de beroemde schilder Jeroen Bosch, de Sint Janskathedraal en van Bossche bollen. Aan de rand van het centrum staat dit ruime en keurig onderhouden bedrijfsverzamelgebouw. Gelegen te midden van ruime en moderne voorzieningen met de sfeer van een oude stad.

Dit gebouw beschikt over een speelse gevel en grenst aan een woonwijk met gezellige Bossche buren. Hierdoor bevinden zich tal van voorzieningen binnen handbereik. Naast het winkelgebied Helftheuvelpassage en een groot sportcomplex ligt het Paleiskwartier in de directe omgeving. Een prachtig nieuw stuk binnenstad naast het Centraal Station waar gewoond, gewerkt en vooral geleefd wordt.

Het pand werd in 1986 speciaal gebouwd voor KPC, een probleemoplosser in onderwijsland. Op dit moment wordt het pand nog steeds door hen gehuurd. Daarnaast vinden huurders in de onderwijssector, ICT-dienstverleners en een marketingbureau hier onderdak. Het gebouw biedt op termijn uitstekende mogelijkheden voor herontwikkeling.Informatie

Locatie
's-Hertogenbosch

Grootte
5800m2

Neem contact op met Sebastiaan Jonkers voor meer informatie.