Professor Cobbenhagenlaan

Tilburg

close

Scroll & klik om te bekijken

Professor Cobbenhagenlaan

Starters en Internationals in nieuw woonconcept

Jarenlang huisvestte het een heel leger aan belastingconsulenten en douanebeambten. En later ontving het vluchtelingen uit alle windstreken. Zo heeft dit bijzondere gebouw al veel bewoners van diverse pluimage en evenzoveel nationaliteiten voorbij zien komen. En binnenkort zal het opnieuw een thuis zijn voor bewoners met een internationaal karakter.


Grote gezamenlijke leefkamers, sportfaciliteiten en een gemeenschappelijke tuin. Dat worden belangrijke blikvangers van dit gebouw. Internationale studenten willen elkaar leren kennen en daarbij past een modern woonconcept. Daarom creëren wij hier veel grote gemeenschappelijke ruimtes waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Waar contacten worden gelegd en vriendschappen worden gesloten.


Zo ontstaat een leefgemeenschap die perfect aansluit bij de doelgroep. Waardoor bewoners zich verantwoordelijk voelen voor hun woonomgeving en daar gezamenlijk zorg voor dragen. In dit voormalige belastingkantoor worden 150 woningen gerealiseerd, waarvan de grootte varieert van 30 tot 55 vierkante meter. Ideaal voor internationale masterstudenten, maar ook uitermate geschikt voor starters op de woningmarkt. Medio 2018 zal het klaar zijn. 


www.cobbencampus.nl

Informatie

Locatie

Tilburg

Grootte

8000m2

Aantal Eenheden

150

Neem contact op met Jasmijn van den Ingh voor meer informatie.