Helftheuvelweg

's-Hertogenbosch

close

Scroll & klik om te bekijken

Helftheuvelweg

Grootste metamorfose

Elke Bosschenaar kent het wel: het voormalige Rabobankkantoor aan de rotonde bij de Helftheuvelweg. Een gebouw dat de een zal bestempelen als ‘markant’, terwijl de ander het over een ‘bijzondere architectuur’ heeft. Sommigen noemen het zelfs ‘spuuglelijk’. Hoe dan ook, na de transformatie zal de buitenstaander het oorspronkelijke gebouw niet meer herkennen.


Hoewel de contouren van het gebouw overeind blijven, zal de nieuwe uitstraling grootst en modern zijn. Donkerbruine bakstenen vervangen de oude grijze gevelplaten. De twintig jaar oude plompe bovenbouw maakt plaats voor strakke lijnen met grote glazen wanden. Medio 2018 zullen de eerste huurders hun intrek nemen.
 

De verbouwing is op dit moment (begin 2018) in volle gang. In het pand komen 82 tweekamer huurappartementen van gemiddeld 60 vierkante meter. De parkeerkelder blijft intact. Het pand grenst aan een bestaande, gezellige woonwijk vlakbij het centrum van den Bosch. Hier zijn tal van voorzieningen aanwezig waaronder winkelcentrum Helftheuvelpassage en diverse sportaccommodaties. Het centraal station is slechts op anderhalve kilometer afstand.

www.wonenindewester.nl

Informatie

Locatie

's-Hertogenbosch

Grootte

6000m2

Aantal Eenheden

84

Neem contact op met Jasmijn van den Ingh voor meer informatie.